Τυροπιτάκια τηγανιτά (ή στο φούρνο) με γιαούρτι




 Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Αφού έχουμε ετοιμάσει τη ζύμη μας και έχει φουσκώσει, παίρνουμε ένα μπαλάκι ζύμης μέγεθος όσο ένα καρύδι το ανοίγουμε με το πλάστη να γίνει αρκετά λεπτό και σχήμα τετράγωνο ή τρίγωνο, βάζουμε τη γέμιση και το κλείνουμε. Μπορείτε να το τηγανίσετε με ηλιέλαιο ή βούτυρο ή να το ψήσετε και στο φούρνο. (Μέχρι να ροδίσουν.)
Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου